17 жовтня 2021 року відбулися комплексні змагання між засновниками Мовно-спортивного клубу “Smiley”.Змагання відбувались у три тура.І тур-товариський турнір з шахів,ІІ тур-тестування з німецької мови,ІІІ тур-товариський турнір з шашок.

Так як засновників клубу всього двоє,то третім учасником був постійний член жюрі.Тому учасниками  були:

Кравець Андрій Петрович(спеціалізується на вивченні німецької мови,грі в шашках та організації турнірів та конкурсів,олімпіад.)

Щербак Володмир Сергійович(спеціалізується на грі в шахи та шашки)

Мельник Андрій Іванович (спеціалізується на вивченні німецької мови та грі в шашках).

Отже ,розпочались змагання з шахового турніру,де очікувано переміг Володимир Сергійович,друге місце отримав Андрій Іванович по часу,ну а на третьому Андрій Петрович.

Другий тур був Тестування з німецької мови,третє місце мав Volodymyr Schtscherbak,а два Андрії боролись за перше місце,і перемогу вирвав Andrij Krawez.Ну а Аndrij Melnyk на другому місці.

На завершення відбувся турнір з шашок,де Перемогу вирвав В.С.Щербак,що і втримало Володимира на першому місці.ІІ місце в шашках отримав А.П.Кравець,ну і відповідно третє в шашках-А.І.Мельник.

Змагання були проведенні онлайн  з метою розважального характеру та полурязації вивчення німецької мови і інтелектуальних видів спорту таких як шахи та шашки.

Загальні результати: (Протокол).