21 серпня 2021 р. з нагоди Дня незалежності України та Дня народження Громадської організації “Мовно-спортивний клуб “Смайл” відбувся турнір  з пенальті для дітей 7-14 років.На жаль,участь взяли тільки два учасники із зареєстрованих 9-ти..Зважаючи на те,що учасники які реєструються на турніи з футболу та моменти ,а потім раптово виникають якісь справи,не дотримуються регламенту,видаляються з офіційних груп-Мовно-спортивний клуб “Смайл” завершує роботу в напрямку “Футбол”.Хочемо сказати на майбутнє,така поведінка в будь яких клубах буде призводити до жовтих та червоних карток,або навіть дискваліфікації з професійного клубу.Це  не спортивна поведінка.

Повертаємось до приємного,учасники які прийняли участь,отримали автоматично максимальний бал за 2 тури та вийшли у фінал.У фіналі учасники пробивали по 5 разів по воротам,але на жаль жожен не забив жодного голу.Але у додатковому часі перший гол забив Пасічний Роман,а Потьомкін Григорій просто так не здався і також забив гол.Рома наступний удар зробив чудовий,але воротар зміг зробити сейв,і Григорій скористався ситуацією і забив переможний ГОЛ,таким чином вирвавши перемогу.Фіналісти отримали І місце-кубок,медаль та диплом,ІІ місце-Диплом,медаль,квиток в кінотеатр на 22 серпня 2021 р. А також відбулась товариська гра між командою учасників(тато й син) :командою організаторів (організатор та учасник) ,де в запеклій боротьбі з рахунком 1:3 перемогла команда організаторів:)

Вітаємо всіх учасників та бажаємо подальших перемог у всіх змаганнях:). Громадська організація “Мовно-спортивний клуб “Смайл” щиро вдячні Київській міській державній адміністрації за дозвіл проведення турніру в КП “Стадіон” і директору КП “Стадіон”  Сергію Олександровичу за співпрацю. Мовно-спортивний клуб “Смайл”  продовжує працювати в таких напрямках:

*Німецька мова

*Шахи

*Шашки

*Боулінг

Ласкаво просимо на наші турніри:)