19 серпня 2019 р.Громадська організація “Мовно-спортивний клуб “Смайл” святкувала свій перший день народження.GEBURTSTAG.:).

День народження був у клуба ,а призи  отримали учасники заходів.До Дня народження нашої організації ми провели

11 серпня 2019 р.Турнір по міні-футболу”Золота Бутса”-керував Романчук О.М.Переможці отримали кубок ,грамоти та медалі.Дуже приємно,що переможцями стали наша команда “МСК СМАЙЛ”,призери отримали дипломи та медалі.

18 серпня 2019 р. Турнір по шашкам.Керівник Кравець А.П.Також було 6 учасників,але один із учасників на жаль не зявився.Але тим не менше,боротьба була запеклою.Переможець отримав кубок та диплом,призери дипломи та інтелектуальні ігри.Інші учасники також отримали подяки.

Завершився День народження ГО “Мовно-спортивний клуб “SMILEY” грою з німецької мови,де було також 6 учасників.І та ІІ місце визначились дуже швидко,а от за ІІІ була запекла боротьба.Переможець отримав кубок та диплом,Призери -дипломи та квиток на мультфільм або зошит-словник з німецької мови.Всі решта учасників отримали подяки та календарики на 2020 рік.Крім того,середучасників,які не отримали призових місць у кожному з видів діяльності було розіграно 8 запрошень на боулінг.

1 вересня 2019 р.  запрошені учасники зіграли в боулінг проти адміністрації клубу “Смайл”.Учасники взяли собі назву “Пандочки” і “розгромили “в боулінгу адміністрацію “Смайл”.:)з рахунком 252:117 Вітаємо всіх та бажаємо подальших перемог)Беріть участь у наших заходах:)